facebook-kevin-colvinRecentment m’he trobat un article al blog d’Avellana Digital que recull en un llistat els problemes de privacitat que ens pot comportar utilitzar Facebook.

L’article titulat “Els perills de Facebook”, fa un bon repàs dels entrebancs que et pots trobar a nivell professional, sentimental, d’identitat i de seguretat informàtica, i cada “perill” està il·lustrat amb articles relacionats, anècdotes de gent que ha caigut en aquests “paranys”. M’ha cridat la atenció la història d’una dona que es va assabentar de que li demanaven el divorci via Facebook (el seu marit va posar a l’status que deia “adéu al seu matrimoni”) i el d’un empleat de banca que va demanar dos dies de baixa per motius personals i el van pillar… per la foto de la “fada juerguista” que veieu en aquesta entrada… 😉

És una lectura que us recomano per informativa però siusplau sense caure en la “paranoia”! I si patiu, us recomano que repasseu els nostres articles sobre privacitat: