Comencen les votacions de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya!

Amb la il·lusió de donar-nos a conèixer i seguir desenredant la xarxa, Betes i Clicks participa a la categoria de les TIC, així que si us agrada el que llegiu aquí, si us ha estat útil algun article, si n’heu enviat mai algun a algun amic o si us pregunteu sovint d’on trec el temps per escriure això, us animo a votar-nos clicant aquí:

Picture 2

Aquest any s’han inscrit més de 600 blogs! Em sembla una manera fantàstica de promocionar la blogosfera/blocosfera catalana així que he pensat que des d’aquí hi intentarem contribuïr destacant en diversos posts alguns blogs i entrades destacades dels participants de cada categoria que ens cridin l’atenció. Esperem que us agradi!

Si et vols preparar per seguir 600 blogs nous, us recomano que llegiu l’entrada sobre Com seguir blogs: clar i català!