Recentment m’he topat amb algunes “versions” còmiques de com serien els perfils a Facebook d’alguns personatges coneguts com ara Steve Jobs o Bill Gates. Ho vaig investigar i resulta que corresponen a un article de la revista online PCWorld titular “Pàgines de Facebook que ens agradaria veure” de fa uns mesos. Aquí teniu un detall de la suposada pàgina del creador de Microsoft:

Picture 2

A banda de l’Steve i en Bill, van crear les pàgines d’alguns personatges mediàtics i polítics americans i d’altres símbols de la cultura popular com ara Elvis Presley, Andy Warhol i fins i tot William Shakespeare o el mateix Satan. Suposo que com que es tracta d’una revista d’informàtica és normal però, la veritat, a mi els del rei del rock i de l’artista pop per excel·lència m’han semblat una mica fluixos… Aneu aquí si els voleu veure tots. Una imatge de la pàgina de l’Elvis:

Picture 3

A través de Twitter, @liopic em va recomanar el Facebook del rei Juan Carlos creat per la revista d’humor online El Mundo Today. Bastant bo :-)

reybook

Si us agrada aquest tipus de paròdia us recomano el llibre de Crackòvia, ple de “facebooks” dels personatges del futbol: Guardiola, Laporta, Puyol, Iniesta, Keiteeee… A mi m’el van regalar pel meu aniversari i vaig riure una bona estona!