Avui un apunt ràpid per parlar-vos d’un blog en català que és un recurs molt útil per a tots els que volgueu perfeccionar el vostre anglès (i avui en dia…qui no ho vol?). Per als que no el coneixeu, a miLLoringlix hi trobareu cada setmana diverses nano-lliçons, curtes i clares en forma d’apunt sobre alguna paraula de vocabulari, un detall gramatical, una expressió comuna o frase feta…

És simple i entretingut i hi aprendràs coses que potser no t’has trobat mai i a corregir errors comuns que fem els catalans en estudiar aquesta llengua. Ja som uns quants els que ens hem animat a seguir-lo, miLLoringlix també és finalista als Premis Blocs Catalunya en la categoria d’educació.

I un detall sorpresa : aquesta setmana a més a més, en Carles, el blogger que hi ha darrera d’aquest blog, m’ha convidat a ser la guest star durant uns dies, així que stay tuned a miLLoringlix per a unes lliçons made in Betes i Clicks 😉