Com cada divendres us deixo un petit recull del que hem llegit per la xarxa…

…pels aficionats als infogràfics, si no teniu plan pel cap de setmana, aquí en trobareu 30 sobre social media, alguns dels quals hem publicat abans.

…als que escriviu, llegiu o penseu en crear blogs, us recomano aquesta breu història de l’evolució del món blogaire, des dels primers anys, la seva popularització, l’actualitat i algunes idees de cap on va en un futur. Molt i molt interessant!

…ens ha semblat molt encertat i divertit aquest recull del diferents tipus d’usuaris d’iPhone: quin sou vosaltres? 😉

…un curiositat de les que fa pensar: al Regne Unit han afegit el cost de les aplicacions per smartphone a la “cistella” que s’utilitza pel càlcul de la inflació. The times they are a changin’!

…la genial idea d’aquest dissenyador: una làmpara feta amb lego (i una mica de programació) que s’encén cada vegada que un nou fan fa un m’agrada a la teva pàgina a Facebook. Aquí podeu veure el vídeo. Nosaltres encara no ens hem fet una làmpara però us estem esperant a Facebook!

[vimeo http://vimeo.com/20899145]

…parlant de Facebook, la xarxa social ja es cita als EUA com a causa en un de cada 5 divorcis :-O

…i per acabar, una altra ficada de pota a Twitter: un empleat de l’empresa que portava el compte de Chrysler es va confondre amb el seu compte personal i va dir que a Detroit ningú hi sap conduïr (utilitzant la paraula que comença per f…). El fet que l’actual campanya de Chrysler vagi sobre l’orgull de provenir de Detroit no hi ajuda… l’han fet fora i l’agència ha perdut el contracte:

Bon cap de setmana!!