Aquesta setmana hem fet un cop d’ull a…

…la història de la cobra del zoo del Bronx, que es va escapar i va aprendre a twittejar (o potser és algú que l’ha suplantat?). Al final resulta que s’havia amagat molt bé dins el mateix recinte del zoo. Però ara ja té 239.000 seguidors i s’ha fet un concurs per posar-li nom 😉

…aquest còmic que il·lustra molt bé com també en el món de les empreses més poderoses de la xarxa, tothom vol tenir i ser el que té i és l’altre… i en el fons, són tots iguals:

…us recomano aquest article traduït al català sobre “Per què el màrqueting amenaça la veritable promesa dels mitjans socials”. I de pas us recomano el blog Clar i Català, que tradueix els millors articles de la xarxa, o fins i tot, com en el cas d’aquest vídeo d’Oliver Sacks, hi posa subtítols en la nostra llengüa.

…un recull de vídeos per riure una estona: 10 anuncis antics de móbils 😉 El que més m’ha agradat és aquest…el millor és que això es considerava un móbil petit! Homenatge al meu primer telèfon, un Ericsson del 1998.

…ens hem quedat de pedra amb el cas d’aquest rètol en una carretera a Gales. El text en anglès parla de la sortida prohibida als camions però en gal·lès diu: “No sóc a l’oficina. Envieu-me el que necessiteu traduïr”. Ooops, això passa per demanar  traduccions ràpides per email! 😉

…per acabar, llegim a SobreLlibres que, per celebrar els 30 anys de la mort de Josep Pla aquest Sant Jordi, s’ha creat el hashtag #30JosepPla, iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes. Què hauria dit Pla si tingués twitter? Em dóna la impressió que se li hagués donat bé  fer perles de 140 caràcters.

Bon cap de setmana!