Bon divendres!!

Aquesta setmana hem llegit que…

…una dona americana va insultar el cambrer d’un restaurant a través de Twitter i l’amo, en veure el tweet, la va fer fora del local. Ooops! Aneu amb compte amb el que piuleu o us poden deixar sense postres! 😉

.

Google està fent fotografies per crear un “Google Street View” de l’Amazones, en col·laboració amb una ONG. Això ens permetrà “navegar” virtualment pel riu i visitar els poblats i paisatges dels voltants, gràcies a la càmera especialment dissenyada per anar per camins de la selva.

.

…des de fa poc Facebook ofereix la possibilitat d’anunciar-hi que esperes un fill/filla. Només cal anar a “Editar el perfil” < “Friends & Family” i a la pestanya d’escollir una relació familiar per afegir veureu “Expected: child”. Llavors podreu posar la informació de la possible data de naixement.

.

…el museu d’art modern i contemporani de Lousiana (que està a Dinamarca) estrena una exposició de lartista David Hockney formada completament per obres pintades amb iPad. (Nota personal: vaig visitar aquest museu fa anys i és impressionant, ple de Giacomettis i Lichtensteins, un pati d’escultures…)

.

…el diccionari Oxford English Dictionary ha estat revisat i s’hi han incorporat alguns nous termes, entre ells “retweet”.Ja és una paraula amb la següent definició:

verb: (a la xarxa social Twitter) republicació o reenviament (d’un missatge publicat per un altre usuari)

Com que a Betes i Clicks sempre anem per endavant, nosaltres ja fa temps que l’havíem inclòs al nostre Diccionari 2.0 😉

.

…l’artista i músic dels Talking Heads, David Byrne ha creat unes “apps” d’iPhone falses per a una exposició artística al voltant dels social media que s’inaugurarà al setembre. Les apps són paròdies de la nostra societat i els nostres valors. Per exemple aquesta que “converteix el teu iPhone en una cangur”:

.

…si no heu estat capaços de “desconnectar” del tot aquestes vacances potser haurem d’aprendre del teleoperador suec Telia, que va instal·lar unes zones “lliures d’Internet” en llocs típics d’estiueig on els usuaris podien relaxar-se sabent que no hi havia connexió. Aquí no cal perquè en molts llocs de l’Empordà a l’estiu la xarxa va sobrecarregada i ja tenim el mateix efecte 😉

.

…i per acabar, podeu veure el videoclip interactiu de la banda OK Go!, anant a aquest enllaç i introduïnt un missatge personal (millor amb Google Chrome). Ha estat creat en col·laboració amb Google. Aquí us deixo una imatge de la versió “especial per a Betes i Clicks” 😉 No ho puc explicar, val més que ho proveu vosaltres mateixos!

Bon cap de setmana!

Això és un article de Betes i Clicks, si t’ha agradat, subscriu-te o comparteix aquest article amb els teus amics. I no t’oblidis de VOTAR BETES I CLICKS ALS PREMIS BLOC CATALUNYA