Bon divendres! Ja els tenim aquí, el cap de setmana i el recull de curiositats i notícies! Aquesta setmana hem llegit que…

.

Google ha complert 13 anys! Ja és tot un adolescent! Podem repassar com s’ha fet gran amb aquest recull dels “doodles” d’aniversari de cada any. El d’aquest any, fet amb plastilina, és realment adorable:

.

…els “Angry Birds” no contents amb ser el centre d’atenció de móbils, sostens i bambes, ara són protagonistes d’un anunci del navegador Chrome de Google (sabíeu que hi havia versió web del joc? si, ara podeu matar porquets directament des del navegador):

.

…Amazon s’apunta a competir directament amb Apple amb el llançament d’un nou “tablet” tàctil en color de nom “Kindle Fire”. És una mica més petit que l’iPad, no té connexió móbil ni càmera però el preu de sortida de 199$ és aproximadament la meitat. Per ara només està disponible als EUA.

.

els bloggers de moda més prestigiosos del món ja disposen dels seus propis agents, que els representen en negociacions amb les marques i grans cases de moda que volen que promocionin a la xarxa els seus productes. Llegim en aquest article del NYT que alguns ja són tan influents com els editors de les revistes de moda.

.

…recordeu fa un temps que estava de moda recrear moments històrics com si haguessin passat en un mur de Facebook? Per exemple l’Eneida. Doncs ara algú s’ha dedicat a fer-ne uns quants i n’ha editat un llibre: The history of the world according to Facebook. Per a frikis de la història i les xarxes socials, el podeu comprar per 11$.

.

…el concurs de fotografies “Wiki Loves Monuments”, amb l’objectiu de recopilar fotos lliures de copyright dels principals monuments d’europa, acaba avui i tot indica que ha estat un èxit. 145000 imatges en total, gairebé 8.000 a Catalunya i Andorra ha estat el primer país on s’ha completat la llista amb tots els monuments documentats. Enhorabona!

.

…per als que volgueu portar el país a l’iPhone a banda de al cor, ja tenim aquí l’app iESTELADA, amb una galeria de senyeres i estelades per posar a l’iPhone i una col·lecció d’àudios imprescindibles: Els Segadors, visca catalunya, ja sóc aquí , Pau Casals…

.

…si us voleu entretenir una estona o voleu tenir el nen distret, us recomano aquesta web on podem dibuixar un homenet “de pal” i el veurem cobrar vida i viure una aventura (on l’haurem d’ajudar dibuixant!). Proveu-ho, us asseguro que us farà somriure. :-)

.

…si no teniu plans pel cap de setmana, us recomano aquest recull de cursos online per aprendre a tastar vins que ens proposa l’starbase a decuina.net, a través de l’experta en vins Imma Pulido. Ja no tindreu excusa per tornar a demanar el Lambrusco!

.

…i per acabar, el vídeo de la setmana és un remix entre els nous perfils de Facebook i un dels millors moments de Mad Men, la fantàstica sèrie sobre publicistes americans als anys 60. La veritat és que en Don Draper ven les coses molt millor que en Zuckerberg… i que passen les dècades i avança la tecnologia però els humans seguim en el fons desitjant les mateixes coses quan comprem i consumim.

Bon cap de setmana!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament