En un dia com avui, dilluns de novembre i amb unes perspectives meteorològiques i polítiques força depriments, us porto Two of us, una d’aquelles eines ben senzilles que amb una mica de la màgia de la xarxa et poden arreglar el dia… o almenys començar-lo amb bon peu.

 

.

La premisa de Two of us és ben senzilla, comparteix un somriure teu i a canvi, obtindràs un altre somriure aleatori d’un extrany, especialment per a tu! Com una mena de Chatroulette però amb més bon rotllo (i menys gent despullada):

 

.

La web, creada per una agència creativa sense cap objectiu més que alegrar el dia als internautes, captura la teva foto a través de la teva webcam. Assegura’t de somriure perquè inclou un software de “detecció de somriures” molt potent, que no accepta la teva foto si no estás somrient. Alguns han fet la prova:

.

Així que ja sabeu, a somriure! :-) Bon dilluns!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

 

Altres articles interessants