Des de la setmana passada ara podeu gaudir de Betes i Clicks també amb les vostres orelles! Tot gràcies a en Màxim Castillo i en Jordi Corominas de la Cadena SER que m’han convidat a crear amb ells una nova secció tecnològica setmanal (amb un punt gironí!) al seu programa, l’Hora L Girona.

Ens podreu escoltar cada dimarts a la 13h si teniu la sort de ser a la província de Girona en aquests dials: 98,5 (Girona), 101.9 (Costa Brava), 92.3 (Selva) i 95.5 (Garrotxa) FM.

Per a la resta, veureu que he creat un nova pàgina al blog (la veureu al menú de dalt de tot amb el títol de “Podcast“) on cada setmana penjaré en quant estigui disponible la gravació de la secció. Ja hi podeu trobar el primer episodi, que vam dedicar a l’ecommerce, i on vam entrevistar l’emprenedor gironí Sergi Baster, creador de la plataforma d’ecommerce local Puntcentric.

 

En Jordi i en Màxim... animals de ràdio! ;-)

 

Per als que ho preferiu també us podeu subscriure al podcast a través d’iTunes i escoltar-lo des de l’ordinador o des dels vostres iPhones, iPods i altres iparatus. Si cerqueu “Betes i Clicks” a iTunes el trobareu :-)

Com que hi ha gent per a tot, he pensat que potser alguns voleu rebre el podcast per email cada vegada que es publiqui. Si és així, només cal que us registreu aquí (podeu triar entre rebre totes les novetats, només la newsletter o només el podcast).

Espero sincerament que us agradi… qualsevol crítica constructiva serà més que benvinguda! :-)

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament