La xarxa social més trendy, mona, femenina i addictiva segueix creixent… i amb ella idees per a que res ens aturi en el nostre afany compulsiu per “pinejar”. Avui us presento “Pin a Quote”, la solució per a poder compartir als teus taulells qualsevol frase, cita o text.

 

 

La idea és ben senzilla, només cal anar a la web Pin a Quote i arrossegar el botó “Pin A Quote” a la barra de favorits del nostre navegador:

 

 

Un cop fet, podem anar a qualsevol pàgina amb text que ens sembli interessant (com per exemple aquest article del WSJ amb frases de Steve Jobs) i sel·leccionar el text que volguem “pinejar”. Fem click al botó “Pin A Quote” i ens captura el text sel·leccionat. Podem posar si volem un autor per a la frase, text o cita:

Fem click al botó “Post” i ja tenim una imatge, llesta per a “pinejar” fent click a “Pin it” o per compartir a qualsevo altra xarxa social o guardar a l’escriptori.

 

Vist l’èxit de la idea, els seus creadors ara també ofereixen la possibilitat de “customitzar” la imatge amb diferents colors, formats i tipus de lletra. Per a fer-ho només cal pagar 1,99$ per la versió PRO.

 

Si encara no ho heu fet, no us oblideu de descarregar “Pinterest: clar i català” el manual gratuït que vam crear per als nostres lectors, amb més de 40 pàgines d’informació i exemple d’usos per a creatius, empreses o qualsevol usuari que en vulgui treure profit.

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament


Altres articles interessants: