Per als que us pugui interessar una mica de Betes i Clicks “en directe”, el proper dimecres 25 d’abril a les 11.45h faré una conferència sobre les estratègies i oportunitats a les xarxes socials per al sector turístic, en el marc d’una jornada gratuïta sobre solucions tecnològiques aplicades a aquest sector.

Apunteu-vos-hi! 

 

A la jornada, “Optimitza, comunica i ven més – la tecnologia al servei del sector turístic” (organitzada per l’empresa de serveis informàtics Efimàtica) s’hi presentaran diverses estratègies i solucions enfocades a millorar la comunicació, l’optimització i l’estalvi en els costos de gestió dels negocis turístics: vendes directes a través de la pròpia web, optimització de plantilles, millores en la gestió  o gestió de la reputació online.

 

 

Jo parlaré sobre les xarxes socials i les oportunitats reals que plantegen per al sector turístic, no només com a eina de comunicació, sinó com a punt de contacte amb els usuaris (potencials, actuals i passats) al llarg de tota l’experiència de client, des de la recerca d’informació, passant per la reserva, el gaudir de les vacances o la recomanació posterior. Com podem convertir aquesta oportunitat en més fidelització, més imatge de marca i en definitiva, més vendes?

Inscriu-te! 

Si sou lectors del blog i us passeu per allà, m’encantaria conèixer-vos!

(Després de la conferència, compartiré aquí la meva presentació)