Gràcies al darrer experiment de la gent de Skolti (dels quals ja n’hem destacat alguns altres abans), aquest any podràs viure la diada de Sant Jordi encara que no puguis treure els ulls de la pantalla en tot el dia (i encara que plogui… per variar!). Avui s’estrena SantGeordi.net. M’encanta el logo! XD

 

A SantGeordi.net hi trobareu diverses maneres de seguir el que passa aquest 23 d’abril. Per començar tenim un ranking 2.0 literari que llista els llibres més esmentats a Twitter en cada categoria:

 

A banda de demostrar que poden vendre i signar més llibres que ningú, o visitar més paradetes en un mateix dia, ara els autors poden competir per ser els més seguits també a la xarxa. A SantGeordi.net hi trobem un ranking dels llibres i autors amb més seguidors, i dels més actius.

 

 

Però això no és tot! Per acabar de viure la diada sense trepitjar el carrer, no et perdis el mapa que mostra en directe les piulades a les principals rambles de Catalunya (a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona):

 

I si encara no en tens prou de llibres, dracs i roses, també hi podràs trobar un recull de les fotos de la diada compartides pels catalans a Instagram i Flickr. Avui és dia de festa! Feliç Sant Geordi! 😉

 

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament


Altres articles interessants: