Ja sé que alguns pensareu “fa anys que la gent es casa i no necessitaven webs especials ni res de tot això”. Si, mama, si, però si el que voleu és un casament 2.0, re-twittejar-se per sempre i que tots sortim molt guapos a les fotos d’Instagram, necessiteu la xarxa per organitzar-lo com toca! Aquí us porto un recull d’enllaços per a preparar “el gran dia”. No us oblideu, acabada la festa, de canviar el vostre status de relació a Facebook 😉

 

1. Pinknovias

Com que hi ha xarxes socials per a tot, també tenim una xarxa social per a núvies en castellà. Pots compartir amb altres que estan passant pel mateix les fotografies i idees de la planificació i consultar un directori de proveïdors amb opinions i recomanacions d’altres parelles.

 

2. The Knot

Un dels portals de casaments més visitats del món. Tot i que els directoris es centren en proveïdors americans, té un munt de recursos com consells, recomanacions, idees i eines de planificació (per a fer pressupostos, gestionar la llista de convidats, etc…) que són universals.

 

3. Wedding JOJO

Els casaments d’avui no són res sense una bona “web del casament” on penjar els detalls, la informació pràctica i, un cop celebrat, les fotografies dels convidats! Hi ha diverses opcions per crear-se la pròpia web (per exemple un blog a wordpress) però aquesta web especialitzada té un disseny impecable i opcions gratuïtes i premium per a fer la vostra web.

 

4. Bodaclick

El portal més important disponible en llengüa castellana és aquest, ple d’articles amb recomanacions, directoris de proveïdors i eines interessants: inclou un sistema per gestionar els regals de casament i una agenda molt treballada per ajudar-te planificar mes a mes tots els detalls.

5. Offbeat Bride

Si tan de tul i roses us fan venir ganes de sortir cridant, us recomano aquest portal dedicat als casaments i les núvies “alternatives”. La definició d’alternatiu és molt subjectiva però aquí hi trobareu casaments interessants i diferents (de vegades, un pèl frikis…) i molts vestits que no són blancs! Si això és el que els fa feliços, bé per ells!

6. Bodas.net

El directori més complet de l’estat, si busqueu proveïdors per a un casament a Catalunya, aquí hi trobareu de tot. Podeu cercar per tipus de proveïdors, veure fotografies de la majoria i utilitzar les eines de planificació que ofereixen. També té una comunitat molt activa amb foros per compartir idees i preguntes amb altres en la mateixa situació.

7. Tailored.co

Ja la vam recomanar al recull de “clons” temàtics de Pinterest, aquesta web et permet trobar la inspiració i recomanacions personalitzades de tots els detalls estilístics del teu casament: des del vestit de núvia, vels, accessoris fins als centres de taula o invitacions.

8. Honeyfund

Si en comptes de llista de noces el que voleu és poder fer una lluna de mel de somni, aquesta web us pot ajudar a fer-ho realitat convidant els vostres amics i familiars a contribuir-hi. Hi pots detallar les diferents despeses del viatge desitjat i cada convidat pot triar-ne un i imprimir un val regal per donar-vos el dia de la celebració. Així sabràs a qui has d’agraïr exactament el sopar en aquell fantàstic restaurant romàntic a Venècia ;-P

9. Onewed

Aquesta aplicació web es descriu com una eina de planificació amb funcionalitats de recomanació. Un disseny agradable i molt funcional amb recursos per als nuvis des del moment que es comprometen fins a la bogeria dels darrers dies.

10. Lover.ly

I per acabar, si sou dels que us entren les idees per la vista, us encantarà aquest cercador visual d’inspiració per a casaments. Hi trobarem les coses més trencadores, “ideals” i “cuques”… i el millor de tot: es pot cercar per colors!

11. Etsy Weddings

Etsy és un portal de botigues de productes “fets a mà” o vintage (és una de les meves webs preferides però curiosament no n’he parlat gairebé mai aquí al blog…) i des de fa unes setmanes ha creat un sub-portal temàtic només per a casaments. Hi trobareu els proveïdors més originals per a cada element, des de la invitació als accessoris o la decoració, i la majoria es poden comprar des de qualsevol lloc del món.

12. Pinterest!

No podia fer aquesta llista i deixar-me l’aplicació web del moment… els taulells d’inspiració són l’eina perfecta per a planificar cada detall. Podeu seguir els “pins” d’altres usuaris en la categoria específica de casaments i us asseguro que no anireu faltats d’idees! No us oblideu de descarregar el nostre manual de Pinterest en català si no el teniu!

Espero que us agradin!

No acostumo a parlar de la meva vida personal al blog, més que res per vergonya, però aquesta vegada faré una excepció per explicar la meva absència en les properes setmanes… aquest dissabte em caso amb el senyor @jordistardust i marxem un parell de setmanes de viatge de noces :-)

He fet servir algunes d’aquestes eines (sobretot les dues últimes…) i quan torni, serà amb les piles carregades i un munt de temps per a dedicar al blog. Fins aviat!

Foto de Marion Ardana

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament