Bon divendres! Ens agrada rematar la setmana amb material de lectura per al dissabte i diumenge. Aquí teniu per passar un estona un petit recull d’enllaços del que es cou al món 2.0:

Aquesta setmana hem llegit que…

 

Twitter ha obert una filial a l’estat espanyol, a Madrid, la que serà la seva cinquena filial a Europa. Busquen dos perfils de nous treballadors per si a algú li interessa.

.

…seguint amb Twitter, la companyia va anunciar ahir un nou servei al voltant de la música anomenat #Music. El nou servei agregarà cançons que s’estan difonent a través de Twitter per part de músics i d’altres usuaris que segueixes i les podrem escoltar per iTunes, Spotify i Rdio, amb diferents classificacions per descobrir nova música. Ara per ara però només funciona als EUA, Canada, el Regne Unit, Irlanda, Australia i Nova Zelanda. Estarem atents a quan arribi a casa nostra i en parlarem més a fons.

.

… m’ha fet gràcia aquest article sobre el fenòmen de l’auto-foto, un dels símbols culturals de la nostra era d’Instagram, twitter i càmeres de móbil que substitueixen els miralls:

.

…sembla ser que Facebook està testant una nova funcionalitat que ens permetrà utilitzar emoticons per expressar millor com ens sentim. L’objectiu és que compartim més, tant les coses bones com les dolentes i resoldre el problema que suposa quan algú publica una mala notícia, no saps què dir-li però tampoc li pots fer un “m’agrada”, no fos cas que es malinterpreti!

.

…vam parlar una mica sobre Bitcoin en articles recents, la moneda virtual que encara costa una mica d’entendre des de fora. Doncs quí us deixo un vídeo explicatiu de 3 minuts molt ben fet que as aclarirà els bàsics (però ja us aviso que simple no ho és pas…):

.

…sempre hi ha un primer cop per a tot: una periodista fa el primer currículum per Vine i aconsegueix una feina a The Economist. Després de 6 mesos s’ha de ser creatiu, si necessiteu idees:

 

.

…la setmana passada parlavem sobre el Facebook Home, el sistema per a móbils Android de la xarxa social més gran. Un dibuixant de cómics n’ha fet una interpretació literal: com seria una “Facebook home” (una casa Facebook) real? Alguns detalls tenen molt mala bava…

.

…també m’ha fet gràcia aquest acudit sobre com eren les xarxes socials “vintage”, és a dir, com feiem les coses abans de tot això. Més simple… o més complicat?:

.

…i per acabar un vídeo curiós que recull en un muntatge escenes de sèries de TV on apareixen webs “de ficció” per no utilitzar la imatge de xarxes i apps reals. De vegades la inspiració és mooolt clara:


 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: