M’agrada molt poder parlar d’apps fetes a casa nostra que estan ben pensades, que solucionen un problema rellevant i que a més estan ben dissenyades.

Screen Shot 2013-08-07 at 9.06.36 AM

 

DrugTime (iPhone – 0,89€) és una app que ens ajuda a gestionar i recordar la medicació que hem de prendre. Per a algú com jo, que sóc incapaç de fer un cicle d’antibiòtics a l’hora que toca, és una d’aquelles eines que s’agraeix poder portar sempre a la butxaca.

Descarrega-la per només 0,89€

Screen Shot 2013-08-07 at 9.23.57 AM

La interfície és molt atractiva i està disponible en català. Hi podem afegir fàcilment un medicament, indicant-ne el nom, la dosi (en diferents unitats: mg, ml, pastilles…) i la freqüència (cada hora, 2h, 6h, 8h, 12h o diària) a partir de l’hora que indiquem. Podem introduïr-hi tota la nostra medicació i la de la família que tinguem a càrrec: podem etiquetar els medicaments per a cada persona o per a cada cosa amb diversos colors per a no confondre’ns.

L’aplicació s’encarregarà de notificar-nos puntualment sempre que toqui per a que no oblidem cap presa a través del sistema de notificacions propi del telèfon.

Screen Shot 2013-08-07 at 9.23.50 AM

 

El seu creador, en Jordi Masip (@masipcat), ens ha ofert en exclusiva per als lectors de Betes i Clicks la possibilitat de provar-la gratuïtament. Per a fer-ho, només cal que feu un tweet enllaçant a aquest article (podeu utilitzar la iconeta de twitter que apareix a dalt a la dreta sobre el titular) i hi mencioneu @betesiclicks i @DrugTimeAppDivendres 9 sortejarem 5 “passis” gratis entre tots per a que la pogueu provar.